Palvelumme

HIUSHUONE n:o 1 on viihtyisä, hyvänmielen parturi kampaamo naisille ja miehille, tytöille ja pojille. Hiushuone n:o 1 sijaitsee Helsingin keskustassa, Töölössä Ruusulankadulla, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Pysäköintikään ei aiheuta harmaita hiuksia, sillä Kisahallin parkki on aivan nurkan takana.

Tarjoamme ammattitaitoista palvelua ja haluamme keskittyä juuri Sinun hiuksiisi. Seuraamme trendejä ja päivitämme osaamistamme käymällä säännöllisesti kampaamoalan kursseilla. Haluamme tarjota Sinulle parasta hiuspalvelua.

Hiushuone n:o 1:stä saat taidokkaat hiustenleikkaukset, upeat värjäykset sekä juhla- ja hääkampaukset. Meiltä myös hiustenpidennykset, shokkivärjäykset ja värianalyysit. Olet tervetullut hemmoteltavaksi ammattilaisten käsiin!

Iloisin hiusterveisin Memma

YRITYSESITTELY ja VÄHÄN MEISTÄ:

Hiushuone n:o 1 on perustettu elokuussa 2010 ja sai heti vankan jalansijan Ruusulankadulla. Hiushuoneella on todella ammattitaitoinen tiimi ja aina iloinen, rento fiilis. Mukavaan tiimiin Memman lisäksi kuuluvat Hannes ja Lylie. Meillä on nykyään käytössä myös sähköinen nettiajanvaraus, jonka avulla löydät helposti sinulle sopivan ajan ja näin pystymme palvelemaan asiakkaitamme vielä entistäkin paremmin. Toki voit myös aina soittaa!

Memma

toteutti vanhemmalla iällä unelmaansa ja opiskelija kampaajaksi Pasilassa, josta valmistui 2005. Sitä ennen Memma oli floristi-kukkakauppias 12 vuoden ajan. Memma rakastaa nykyistä työtään ja tekee kaikki parturi-kampaajan työt ja näiden lisäksi hän meikkaa.

Janette

Jasu